Assalamualaikum wbt.

Huuuiiiiiiiiiiiiiiii! Nampak tak rajin update blog dgn ttbe..mihmihmih.. Ok mesti korang berbelit lidah nak sebut tajuk entry aku tuh kan? kan? kan? elelelerrrr, tak mengaku lettew. kahkahkah. Sebenarnyer, DVICIO tuh name boy band negara spain. Tetiba sorang kakak kat opis ni duk tag aku kt group n suruh tgk video ni. Aku pun tgkla, yang penting aku cop si driver tuh k. hahahaha! 

Ini video untuk tatapan wanita2 diluar sana yg nk cuci mate, hensem2 dorang ni especially yg driver tuh lah. Suara pon sedap. Ghase nak makan jek dorang ni. muahahahaha! So, disebabkan aku rajin.. Meh layan lagu dorang yg sempoi, simple ni.. auwwwwww.. *melting* 


video

Handsome kan?? kahkahkah. Dorang ade fb page, twitter dgn instagram. Pegilah follow, aku dah follow dah. muahahahahahha! Tajuk lagu ni ENAMORATE EN EL COCHE. Enamorate tuh aku xtau ape maksud die tp en el coche tuh maksud die dalam kereta kalau tak silap. Mane aku tau? Google translate yg bgtau aku. Kahkahkah. 

Ok dah, stop merapu. Malas nak mengarut panjang2. Happy weekend semua! Spend your weekend wisely hokayy! Aku nk tido jek. HAHAHAHA! bye byeeeeeeeeeee~!
Assalamualaikum wbt.

23 Mac 2015 yg lepas merupakan hari kelahiran aku yang ke 24 tahun. Alhamdulillah, Terima kasih Allah yang masih lagi panjangkan usia aku. Nothing special. Pulak tuh birthday hari isnin memang harapan lah nak celebrate ke ape. hahaha. Tapi oklah, makin meningkat umur makin malas nak tau pasal umur ni. kahkahkah. Macam tak boleh terima kenyataan kot yg dah 24 tahun skrg tp perangai same jek. mihmihmih. 

So if you guys notice, blog aku dah bertukar wajah. More simple, takde lagi dah template yang cecomel or childish. Puiii.. hahahaaha. Link blog pon aku dah tukar dah. Say bye bye to chikigurlz jadah merepek seme tuh. hahahaha! Bila bace balik post2 yg lame dekat blog aku ni, bole muntah kuning kau tauuu..muahahahaha. So i just have to accept that, each year i'm getting older and older.. Ape yg dah lepas let it be, my future awaits me. 

Actually, banyak benda jadi sepanjang aku tak update blog. Tapi malas nk cerita. Klau aku cerita pun bukan korang kesah pon. kahkahkah. Makin lame makin malas nk update blog sbb makin busy dengan kerja kerja dan kerja. Alhamdulillah, dah 8 bulan lebih kerja dekat utusan nuhhh.. Knowledge pon alhamdulillah banyak giler aku dapat. 

Eh malasnyer nak menaip lagi la woiii, ni pon terpakse. kahkahkah. Till we meet again. HAPPY NEW YEAR (yea aku tau dah nak masuk bulan 4 tapi aku baru nk wish, sebok ah!hahahah!) and HAPPY BELATED BIRTHDAY DEAR SELF! XOXOXO.


Good Night.


Assalamualaikum w.b.t

8 March 2014, 12:41 am, a Malaysia aircraft took off from KLIA to Beijing and never come back.


Don't you miss home?
As we misses you. 
We really do.

8/3/2014 - 8/3/2015



Al-Fatihah..

GOOD NIGHT, MH THREE SEVEN ZERO..