#DVICIO #ENAMORATE EN EL COCHE

Assalamualaikum wbt.

Huuuiiiiiiiiiiiiiiii! Nampak tak rajin update blog dgn ttbe..mihmihmih.. Ok mesti korang berbelit lidah nak sebut tajuk entry aku tuh kan? kan? kan? elelelerrrr, tak mengaku lettew. kahkahkah. Sebenarnyer, DVICIO tuh name boy band negara spain. Tetiba sorang kakak kat opis ni duk tag aku kt group n suruh tgk video ni. Aku pun tgkla, yang penting aku cop si driver tuh k. hahahaha! 

Ini video untuk tatapan wanita2 diluar sana yg nk cuci mate, hensem2 dorang ni especially yg driver tuh lah. Suara pon sedap. Ghase nak makan jek dorang ni. muahahahaha! So, disebabkan aku rajin.. Meh layan lagu dorang yg sempoi, simple ni.. auwwwwww.. *melting* 


video

Handsome kan?? kahkahkah. Dorang ade fb page, twitter dgn instagram. Pegilah follow, aku dah follow dah. muahahahahahha! Tajuk lagu ni ENAMORATE EN EL COCHE. Enamorate tuh aku xtau ape maksud die tp en el coche tuh maksud die dalam kereta kalau tak silap. Mane aku tau? Google translate yg bgtau aku. Kahkahkah. 

Ok dah, stop merapu. Malas nak mengarut panjang2. Happy weekend semua! Spend your weekend wisely hokayy! Aku nk tido jek. HAHAHAHA! bye byeeeeeeeeeee~!

0 comments: