KAT MANELA NAK MEREMPAT NEHHH...???!!

hai semua, msti plik ekk ngan tajuk kat atas ni..hehehe. msti korang pkir sy ni xde umah kan??hahaha. xdela, saje jew wat SUSPEN..hehehe. sbnrnyer kan, sy da pning giler ni sbb xtau nk smbung blaja kat ner ni... UNITEN ade pnggil sy utk dftar kat sane and tawarkan kos FOUNDATION IN INFORMATION TECHNOLOGY.. ape bnde kos ntah, sy pon xtaula tp abg sy kate bgus and bole d katakan mcm IT la... tp sy xnk trimela sbb adela kwn mak sy ni anak dier pon ade kat UNITEN 2 and nasihatkan jgn p UNITEN... tnyela nape kan and dier kate bnyk pkai duit, ank dier asik mntk duit jew, xhnti2 mntk duit..huhu. lg pon, sy xnkla sbb xbape minat kos yg dorang twarkan.. 

abg sy yg NO 2 ade cdangkan cmni, klau masuk university pon nnt klua2 xde keje.. tgkla bape ramai siswa and siswi "tanam anggur" lpas klua U.. so, abg sy ni cdang kan amik sijil komputer kat COSMOPOINT  selama 3bulan ni.. bkn sebarang sijil, sijil ni sy kne plihla sama ade nk sijil berkaitan ngan WEB atau btul2 kmputer ni kan... ni yg skrg tgh buntu ni, sy xminat sgt nk blaja2 tntg komputer ni seme, blaja sndri sukela sbb xde org nk kisah kan..huhu.

xtaula camner ni, tgkla rayuan UPU dpt ke x.. klau xdpt jgk, xtaula same ade nak ikut plan sy yg sy bgtau ari2 or ikut plan abg sy ni... ya allah hai, bg la aku petunjuk... yg mane satu aku nk kut ni, pning giler kpler...!!!

ape2 pon, tggu jela yekk berita dari sy yg sedang dlm dilema ni..cewahhhhh..!!!hehehehe.

6 comments:

mygos said...

ala... kalau susah sangat, kahwin jer... hehehehehe..

norish91 said...

wahhhhhhhhhhhh, snangla ckp kan..
ape da, bwt ape kwin ni seme..
single lg best..!!hahahaha

awrml said...

alaa, u bwat decision
bdasarkan coz yang ditawarkan
mnew y u paling minat.
=D

norish91 said...

sy snang citer mmg minat giler study!huhu. xksahla kos ape pon tp asalkan dpt keje biler klua nnt..huhu

Fauzan said...

Hahahah merempat takpe jangan merempit

norish91 said...

ade lak camtu, ape daaaa...hehe