I DON'T KNOW WHAT TO DO..!!! HELP ME.....!!!!!

hai guys, sy pning kple... giler dah kple otak nehhhhh!!!!! want to know why..????? aduhai, sy dpt masuk ke KOLEJ TEKNOLOGI ISLAM ANTARABANGSA MELAKA and sy dpt course DIPLOMA PENGURUSAN HOTEL seperti yg sy bgtau sblum ni... masalah sekarang, sy da bgtau kat abg2 sy and response dorang ialah.... 


ABANG NO 1: KO BETUL KER NI NAK MASUK KAT SITU???? AKU XKISAH, KO YG NAK BLAJA... PIKIR        
                           MASAK2  DULU....    


ABANG NO 2: XPAYAHLA, COURSE TU XBAGUS....


camner ni, sy da buntu kpler otak!!!! hati ni mmg berat giler ckp xyah pegi and biler sy bace syrat2 dier..... OMG!!!! u guys pikirla, course yg sy amik ni biler setiap kali kuliah kene pakai pakaian seperti berikut :


1) BAJU KURUNG WARNA PUTIH
2) KAIN WARNA HITAM
3) TUDUNG WARNA PUTIH


YANG PALING DASYAT IALAH...!!!!!!!


DILARANG MEMAKAI SELUAR JEANS DALAM KAWASAN KAMPUS!!!!!!


argggghhhhhhhhhhh...!!!! ni semua giler tau x!!!!! da la 24JAM pakai baju kurung, pakai seluar jeans pon xleh kerrrr...????!!!!!! gilerla ni tau x!!!! taula kan kolej islam tp janganla teruk sampai camni, seluar pon xleh pkai ape kes kan..!!!huhu. da la sy ni KURANG GEMAR PAKAI BAJU KURUNG NI SEMUA, rimas tau!!!!huhuhu. mungkin sy da buat keputusan la, SY XNAK PEGI LAAAAA.....!!!!! skrg sy tgh tggu rayuan upu ni sbb dorang kate akan dpt tau 5JUN nanti, klaula dpt mane2 u maybe sy akan pegi kot and klau xdpt... sy ade plan ngn 2org kwn sy....hahahahaha. 


plan kiteorg camni, sbnnarnyer plan sy nehhh...hehehehe. ok, kwn sy yg bernama SITI FATIMAH akan pergi PLKN 17JUN ni and akan balik dlm bulan 9 la and my planned is..... sy yg bernama NUR ASHIKIN bersama-sama dgn NUR HAZWANI dan SITI FATIMAH akan ke KLMU iaitu kolej under cosmopoint mengapply course NURSING di kolej tersebut pada kemasukan bulan SEPTEMBER NANTI..!!! so, cntikla kan tarikh dier... lpas sebulan kwn sy tu balik PLKN, kiteorg masukla KLMU.... mmg lmbt giler, tp dlm mase 4bulan tu sy kejela dulu kan bwt tmbah2 duit pndftran nanti...huhu. ini planned kalau RAYUAN UPU sy XDPTLA... klau rayuan upu tu sy dpt, sy xpegila KLMU tu...huhuhuh. plan ni sy lom bgtau abg2 sy lg tp abg sy no 2 ade ckp suh masuk kat KLMU jek sbb kolej under cosmopoint ni bagus... tiga2 abg sy seme blaja kat cosmopoint, dorang seme skrg da jadi GRAPHIC DESIGNER dah... tp sy xminatla design2 ni seme, xretila..huhuhuhu. 


ape2 pon, kalau ade perkembangan tntg sy ni akan sy bgtau kat u guys k...!!!!! tp, doakan sy agar dpt course yg bagus dan dpt menjamin mase dpan sy nanti...huhuhuhuh. ADIOS SEMUA...!!!!!!

2 comments:

cik erin said...

mak aihhh...!
tak boleh pakai seluar??
ayyoooooo.....!
all day long kena pakai baju kurung pulak tu. T_T

norish91 said...

tau xpe cik erin..!!!
bngang tol, lntakla..
sy xp pon..hahahahaha