A NEWS THAT MAKE ME FEEL SUPER ANGRY..!!!

first of all....OMG!!!! maybe some of you guys have read this story and also this story have been posted at HARIAN METRO paper and also MYADHA blog... this morning la, as usual sy akan bace paper HARIAN METRO and the top story today mmg bwt sy rase mcam naik angin giler la..!! top story kat HARIAN METRO arini ialah KELAB TIADA DARA...!!!


i am totally SHOCKED when i read that title, sangat memalukan and i'm A GIRL!!! biler bace tajuk akhbar camtu rase cam malu gilerla, semua girl kat malaysia ni mesti ade perasaan malula biler story camni keluar... ok, sy kuatkan diri jugak utk bace secara keseluruhan story tu and sy mmg mengucap pnjang laaa....huhu. it is about a club at KUALA LUMPUR yg gadis perempuan REMAJA  mengamalkan seks bebas dgn gemar bertukar-tukar BOYFRIEND berdasarkan SIMBOL TATU KEKAL pada badan... it's mean that, tatu yg ade kat badan gadis2 tersebut menandakan mereka adalah AHLI KPD KELAB TIADA DARA... paham2 sendirilah, girl2 tu seme mmg da xde dara n really proud about that!! what the fuck is that???!!!! salah seorang ahli kelab ini juga mengatakan yg GADIS SUCI DAN TIDAK MELAKUKAN HUBUNGAN SEKS ADALAH GADIS YG KOLOT DAN ORTODOKS..!!!that girl is TOTALLY OUT OF HER MIND..!!! girl tu budak melayu, bole die ckp camtu???wei, ko nak jadi MINAH SALEH CELOP KERRR..???yes, omputih mengamalkan kepercyaan mcam tu tp kita ISLAM, kenapa kite ikut budaya mereka???? kenape ALLAH bg kite akal fikiran tapi sesetengah org tidak menggunakan akal tersebut dgn membezakan yg mane baik dan bururk???? yg menjadi tanda tanye kpd sy ialah, girl yg buat kenyataan ni xsedar ker die seorang REMAJA ISLAM????adekah die xtakut dgn azab ygn menanti die kat AKHIRAT kelak or maybe die just pikir ENJOY jek kat dunie ni???? wei, kite matila satu hari nanti... xtakut ker dgn azab ALLAH???yg mengejutkan sy adalah, semua members kelab ni tidak mempercayai kepada konsep SUCI DAN DARA.... it is totally EMBARRASSING me, i swear to GOD that i really hate this girl...OMG!!!kalau bukan malay i still can accept it, but she is a malay girl.. how could she do that and memalukan org islam yg lain???parent's dorang xtau ke or just xambik tau???yesss, sy pon gadis remaja jugak and sentiasa diuji dgn bermacam penyakit sosial kat luar sane but sy berpegangkan agama ISLAM  yg SUCI ni and sy xnak jd seorang remaja ISLAM yg MENCEMARKAN agama yg paling suci kat dunia ni... i really don't know what that girl think sampai die boleh buat kenyataan mcm tu dpan reporter, maybe she feel proud or whatever shit that she think... this girl is totally IDOIT, STUPID and MORON sampai leh buat perkara2 terkutuk macam tu..! 


ini pesanan sy kat GIRL yg buat kenyataan tentang KELAB TIADA DARA dekat HARIAN METRO,maybe kat dunia you xdapat PEMBALASAN DARI ALLAH tp ingatlah wahai gadis remaja yg tiada otak, akhirat kelak you akan dapat pembalasan yg AMAT AZAB dari ALLAH YG MAHA ESA...jgn ingat you akan hidup 1000tahun lagi kerana kematian akan datang pada bila2 masa sahaja tidak kiralah usia kita SEMUDA mane and SETUA mane sekali pon kite ttap akan mati..!! 


and pesanan sy dekat GADIS2 REMAJA dekat luar sane yg still VIRGIN, jagalah maruah diri kita kerana maruah diri kita adalah MAHKOTA yg paling besar yg harus kita jaga... jika sekali maruah itu di ragut  tanpa ada ikatan yg sah, it's mean that u r NOTHING...!!! jangan terikut-ikut budaya org eropah ini kerana kita bkn macam mereka dan kita mengamalkan budaya yg berlandaskan AGAMA ISLAM.... use ur brain to think about it, remaja sekarang mmg banyak yg da SESAT and MURTAD... and pleaseeeeeeee,jgn tmbahkan lagi jumlah remaja seperti itu...


kalaula ade salah seorang AHLI KELAB TIADA DARA ini bace blog sy, nk mrah ker nk buno sy ker... i don't care!!! this is my opinion about ur lifestyle and mmg u guys seme da terpesong dari akidah masing2, nak banned my blog ker ape BUT I AM TOTALLY DON'T CARED ABOUT IT..!! sy nasihatkan bende yg baik dekat org lain sbb u guys xkan dngar nasihat yg baik lg sbb minda u all seme da penuh diduduki dengan SYAITAN...!!!whatever!!


sampai sini sahaja, juz komen about it k..!!
adios...!!!!!

2 comments:

awrml said...

yep yepp.
totally agreed!
its like a total embarrasing to our kesucian of islam religion laa.
and that girl is proud of tat!

norish91 said...

that girl is moron and totally stupid!!hah.