*3HARI LAGI...TO ALL MY FOLLOWER'S, READ THIS ENTRY....*

caye skrg da xtau nk postkan entry ape tp kali ni juz want to say THANK YOU to all my follower's that is MISZ NURUL, KAK CAPIQA, CIK ERIN, CIK SRI, MEIZAN, FAUZAN, MR.SYAZWAN, FUDGEBERRY, MOHD AZLI SYUKRI, AQMAL, CAI HONG, HIZAMIRAHIM, RIEZ, REEN ASHIKIN, JANG45, AFIQ SYAHMI, NANI, NAQIUBEX, JULIETANNA, SEMOTIJAO, FITRAH ALAM, EVIL MASTER, BUDAK NAKAL UITM, KEY-ONE, EDRY LURGH, SELIPA JOPUN, FRODO, KAYY, NAZRUL, IXALZ, and jgk follower's sy yg baru iaitu MIEZ ARANDA and NURA.... thankz kpd korang seme coz jd follower's caye, w.pon jrang kite berchat ke ape tp caye ttap appreciate coz korang jd follower caye... klau ade name yg caye xsbut cori eh, tp korang ttap ade dlm list FOLLOWER'S PALING BEST caye...hehehe. follower caye yg pling giler punyer cayunk ar ialah MISZ NURUL..!!!hahahaha. bkn caye cayunk die jew ok, korang seme pon caye cayang gak tp MISZ NURUL ni caye cayunk lbh ckit.hehehehehe. caye cayunk dier coz dier bnyk aja caye tntg blog ni, klau ape2 msti caye tnyer dier and dier xlokek ilmu ar snang citer.... wah, jgn kmbang yek nurul!!!kihkihkih. ha, nape caye ucap seme ni??? tgk ler tjuk entry ni, klau xphm bia caye jlaskan... pasni caye akan BERAMBUS ke UNITEN and of coz akn busy ar...huhu. sy juz nk ucapkan trimas jew kat korang awal2 coz nnt tkut xsmpat post entry ag pasni... kpd FAUZAN!!!semoga SPM akan dtg ni awk dpt result yg gerek nyer ehhhh...!!!hehehe. to misz nurul, gudluck utk kamu yg akn ke uitm nnt and keep in touch k..!!muahahaha. sdih ar, nak ngis la...!!!!uwaaaaaaaaa3!!! iskhhhh, buwok muke ku biler nangis.kihkihkih. ape2 pon, doakan caye and jugak misz nurul berjaye d mase dpan k... caye pon akan doakan kamu semua jugak akn berjaya pd akan dtang.... insyaallah, sy akan bwt satu AWARD khas utk FOLLOWER'S caye sblum caye berangkat ke UNITEN ari sabtu ni.... campai cni jew entry kali ni, semoga kamu semua akn kkal jd follower's caye k..!!! arigato gozaimas and sayonara everybody...!!!

4 comments:

+MisZ NuRuL+ said...

wah2.....gela BLUSHING ar nurul cmnih..adoii~ hahhahha :DD

naqiubex said...

haha.. nama saya pun ada jugak.. hahaha
3 hari lagi masuk U..
gud luck!

Muhammad Nazrul Azwan bin Abdul Rashid said...

thax to norish jugak sbb jd follower sy..
g uniten nnt, study rajin2 tau..all da best to you.. :)

cik erin said...

huwaa nama ada dekat entri anda! :D
mekaseh mekaseh.
blaja elok2 ye.
all the best. success! ^_^