APELA ABANG POS LAJU NI...KIHKIHKIH.

hai seme, arini entry lmbat ckit caye pos coz mmg busy tahap GABAN!!!!!hahahahaha. ok, korang msti tertnyer2kan ape hal lak ngn tajuk entry caye arini...btul ke x la ek caye ni..????hehehehe. ni actually cite btul ler, xde tipu2 ni seme...huhu. klau korang xnk tau ape citernyer or cam boring jew kan entry caye ni kan...korang leh gi kat sudut kmpter korang sebelah kanan and ade nmpk BUTANG "X" MERAH juz tekan jew la k...hahahahaha.


citer dier camni taw, smlm sy ade citer kan psal AKAK POS LAJU tu and mase tu sy nak amik barang yg pihak UNITEN bg... then arini lak sy p pos yg YAYASAN TENAGA NASIONAL lak and snang citer utk bbrape ari ni mmg muke caye jela kat pos laju tu...kahkahkah. cam biasela sy masuk and isi borang dlukan then tggu dlm bape minit then turn caye lak nak pos barang...sy pon dduk and ckpla.....


MISZ NORISH : SY NAK POS NI EH...(smbil hlurkan surat caye tu)


mase tu abang pos laju lak, semalam akak pos laju...kihkihkih. then dier pon tnyer caye...


ABANG POS LAJU: ADIK ADE SEDARA YG KEJE TNB KER...????


korang msti xphm kan??? mksudnyer, UNITEN ni actually utk anak2 kakitangan TNB jew ptutnyer dpt tp mmg dlm family caye xde yg keje TNB so mmg luck sy la.... then, caye pon jwb....


MISZ NORISH : XDELA BANG...


ABANG POS LAJU: MAK KE YG KEJE TNB(nada mengusik and smbik ketawa)


MISZ NORISH : YA ALLAH, XDE BANG...(smbik ketawa)


ABANG POS LAJU: NI MESTI ADE KABEL KAT DLM NI, KABEL BWH TANAH NI...(mksdnyer ade org dlm la yg tlg)


MISZ NORISH : YA ALLAH, XDELA BANG...(smbil ketawa)


hahahahaha, ade2 jew abg tu... mmg sy ni xde org dlm or ade kabel yg tlg laaaaa... sy juz apply melalui ONLINE then surat tawaran tibe kat umah, 2jew...huhu. tp kebanyakan org ckp sy mmg untung dpt masuk UNITEN ni coz mmg terjaminla.....ALHAMDULLILAH, mgkin ni da rezki caye and syukur sangat2la.... then kan, abg pos laju tu cam xpuas ati gakkan and biler sy da nk kua and dier pon ckp....


ABANG POS LAJU: NI MSTI ADE KABEL NEHHHHH....(smbil ketawa)


kahkahkah, sy trus klua jew smbil tersenyum....hahahaha. mmg xdenyer org dlm or kabel yg tlg caye, sy apply online jew.... itulah serba sedikit peristiwa tg terjadi arini and mmg kelakar gilerla...hahahahaha. so, cume tnggal ag 8HARI jew caye da nk pegi ni and cdih laaaaaaa.... mayb utk smnggu sy xkan postkan entry baru coz sy xbwk laptop dulu sbb 27 smpai 5julai nnt sy ade minggu orientasi and kene tidur kat kampus.... sy tkut laptop ilang lak, so sy xbwk dulu...huhu. sy akan start KULIAH sy yg pertama 6JULAI nnt and nervous!!!!!!hahahahaha.


korang tggu jela eh, INSYAALLAH sy akan post kan entry terbaru tp lmbat ckit....hehehe. okla, sampai cni je entry kali ni yekkkkk..................PAPAI SEMUA!!!!!!!!!CAYUNK KAMO SEMUA!!!!!kihkihkih.

2 comments:

The Hobbit Frodo said...

muhahhahahha ~ congratz. But KABEL tu, kalau xder kabel bawah tanah ni mesti ader kabel dari Malaysia terus ker angkasa lepas ... haha

Larikkkkkkkkkkkkkkk

norish91 said...

kahkahkahkah...
mane ade, mngrut jewla!!hahahahaha