THANKS TO MISZ NURUL A.K.A XOXO..!!!!!!;-)

hahahahaha, arini mmg happy giler!!!wlau pon countdown ke UNITEN cume tnggal lg 16HARI jew lg namun hati ini ttap happy!!!hahaha. nape caye happy semacam ni???? ini adalah kerana ade ssorang yg tlah membwt sy happy ni!!!hahahaha. orang itu adalah.............JENG JENG JENG.......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sape lg klau bkn rakan bloggerku yg mmg BAIK HATI gilerla!! namenyer ialah, MISZ NURUL A.KA. XOXO!!!!kahkahkah. sy mmg cayang gilerla kat dier, giler nyer cayang taw!!!hahahahaha. eh2, jgnla slah anggap lak kan.. cayang sbg kwn ok, jgn korang pkir yg ngarut2 lak...hehehehe. ahakz!nape lak ek sy ttbe cayang dier???hehehe. klau korang nk tau, MISZ NURUL ni mmg PEMURAH and BAIK HATI gilerla! sblum ni kan sy ader post kan entry pasal sy xreti bwt scroll box utk award kan...??? CIK NURUL kite ni tlah offer sy nak tlg sy wat kan scroll box tu!!!!hahahahaha. sy ngan senang hati menerima pertolongan CIK NURUL ni, and korang tgk ar kat SIDEBAR sy tu and da ade scroll box utk award!!!!hehehehe. itu adelah hasil pertolongan CIK NURUL, dier cume tlg ltakkan 3 ke 4 award camtula and selebihnyer biler sy da phm sy bwt sendiri..huhu. AT LAST!!! dpt jgk sy ltak scroll box utk award2 korang seme and insyaallah sy akan amik SEMUA skli award korang nnt k...hehehe. ape2 pon, mmg TRIMAS giler ar kat MISZ NURUL!!!cayang giler kat kamooo and kamoo adelah rakan blogger yg paling BEST la!!!!hahaha. ermmmm....jgn kmbang lak ek CIK NURUL..!kahkahkah. okla, campai cni jew entry kali ni and actually entry kali ni KHAS utk MISZ NURUL...hehehe. BYE2 SEMUA AND SEKALI LG THANKS TO MISZ NURUL!!!!!!!

3 comments:

+MisZ NuRuL+ said...

i'm blushingggggggg~~~~~ >_<
ahahhahhha
shyunk kamo juge...ngeeee~

norish91 said...
This comment has been removed by the author.
norish91 said...

kihkihkih..
entry tu khas utk kamo!!
hahahahahahha