BYE2 MUAR AND ALOHA UNITEN PUTRAJAYA!!!!

hai all, arini mood sedih and sunyi yekkk..... hmmm, caye akn MENINGGALKAN blog kesayangan caye ni buat SEMENTARA WAKTU sahaja tp caye ttap merindui rakan2 blogger ku ESPECIALLY MISZ NURUL.... smlm mlm caye xleh tdo cangat coz sedih biler nk tnggalkan kuarge and jgk blog ni tp nk bwt camnerkan, sy still bergelar STUDENT and tugas STUDENT adalah BELAJAR.... btol x?????... then pg td semasa caye dlm bilik, time tu bru pas mndi caye mngis sorang2 dlm bilik, dgn ttbe jew air mata ni mengalir smbil caye mengis tersedu sedan seorg diri... agk lame gak caye dlm bilik smpai BONDA TERSAYANG jerit.....UUIIII!!!LAME NYER DLM BILIK...!!!hahaha. suara itulah akn caye rindui di sane nnt... kat sane nnt, da xdngr BEBELLAN bonda and jugak JERITAN bonda...hehehe. caye kat rumah agk nakal and that's why alwayz kene mrah...huhu. caye jgk akn merindui MASAKAN BONDA and jugak GELAK KETAWA BONDA, caye menaip entry ni SAMBIL MENANGIS coz xdpt nk bndung air mata ni dr mengalir ke pipi caye... 18YEARS with my beloved family, xpenah berpisah, alwayz together wherever we go but pasni caye kat sane, ALONE with my NEW FRIEND'S there... xtaula klau leh sesuaikan dri ke x but kne sesuaikan jgk coz 4YEARS kat sane... harap2, ALLAH berikan caye KEKUATAN utk menghadapi dugaan kat sane nnt and caye berdoa yg caye kat sane selamat and family caye kat sini pon sy doakan ALLAH lindungi dorang dr sebarang hal yg buruk... then pg td jgk kwn lame ku semasa di sekolah dulu yg bernama WINA da bertolak ke PERAK awl pagi td, w.pon die dftar esok tp die pergi awl coz jau kan dr mua ni... die msj caye yg die da bertolak and hope kite akn ttap keep in touch, caye xkan lupekan kwn2 lame caye w.pon nnt caye dpt kwn baru... sy da knal kwn2 caye ni sejak DARJAH 6 ag and xkan snang2 nk lupekan dorang... smpat jgk caye msj WINA and ckp "SAYANG KO" kat dier, hrap2 die baik2 jew kat sane... kpd  wina, temah, farhah, ajai, wani, dayah and intan,korang tetap kwn baik caye sampai biler2 and xkan sesekali caye lupekan kamu..!!! hope korang sukses ngn kos yg korang plih and caye alwayz berdoa yg batch2 kite akn berjaya kelak...AIMINNN... xlupe jgk kat rakan2 blogger caye eh, semoga korang sukses selalu and alwayz keep in touch with each other ok!!! insyaallah, mlm kand adelah ENTRY LAST caye bwt sementara waktu k, hope korang doakan caye berjaya slpas 4taun ni... ADIOS AND SAYONARA...!!!!

3 comments:

The Hobbit Frodo said...

huhuhuhuhu ~ sedey. Aku harap, kau akan rindu Frodo gaks. muhkakakakka ~ larixxxxxxxxxxxxxxxxxxx

~*MISZ NORISH*~ said...

of coz frodo!!
caye akn merindui kamuuuuu!!!!
hahahahahha

Nazrul Azwan said...

chayok! chayok!
hrap kmu suksess dgn study kmu..
banggakan ibubapa kmu.. :)