THIS IS MY LAST ENTRY FOR THE MOMENT DUDE'S...

slmat mlm semua, rndu kamu semua skrg ni... entry kali ni xpnjang sgt coz juz want to say BYE BYE kpd kame semua and jugak kpd blog kesayangan caye ni... jgn salah anggap lak yek, bkn caye nk bla bwt selama-lama nyer tp utk sementara waktu jew... esok sy da berangkat ke UNITEN putrajaya and xbwk laptop dulu, maybe after a week baru bwk agknyer... aduyai, sgt cdih mau tnggalkan MUAR ini dan sgt cdih coz nk tnggalkan kamu semua.... sblum sy akhiri entry caye ni, caye nk bwt beberapa pesanan kat follower's caye ni... klau ade yg caye xsbut jgn mrah yek..hahahaha.


PESANAN MISZ NORISH KPD :


MISZ NURUL : HOPE KAMU SUKSES KAT UITM AND JGN LUPEKN DIRIKU INI!! MSTI RNDU KAT KAMU LA!!HEHE


ADIK UZNA : ADIKKU INI STILL MUDA, BELAJAR RAJIN2 OK!!KEEP IN TOUCH OK SWEETIE!!


FAUZAN : SPM BAKAL TIBA, HOPE KAMU DPT STRAIGHT A'S K..!!


HIZAMIRAHIM : SEMOGA SUKSES DLM BIDANG YG DICEBURI..!!


MISZ ARANDA : BLOG KAMU VERY STYLO!! KEEP IT UP!!HAHAHA.


HOBBIT FRODO : CAYE MSTINYER RINDUKAN KAMU..!!!HEHEHEHE.


RIA ADRIA : KAMU ORG INDONESIA YG BEST SEKALI!!!


*kpd sape2 yg caye xsbut, SORRY!!!!huhuhu. need to rush ni coz ade bnde yg nk pcking ag...hehehe*


ok semua, this is my last entry for the moment and hope korang keep follow me k..!!!!!!


selamat tinggal semua!!!!!
sayang kamu semua!!!!!

4 comments:

HIZAMI said...

gud luck~

enjoy your new life!

patahati said...

huuu...huu....hiks.

♥adria♥ said...

Hai norish
kalau kamu sudah kembali nge Blog
aku punya award buat kamu di page aku
ambil yah *wink*

:husna: said...

ohh,,kak norish..
tanx anyway mention name uzna kat situ..
hehe,,
jgn luper kite k,,!