BENGANG...!!!!!

hari ni mmg ari yg BENGANG..!!!huhu. nak tau nape???? pasal UNITEN ni la, entry caye yg lpas ade citer kan pasal BUKU AKAUN ni seme kan... UNITEN ni panel bank dier ialah CIMB BANK and ade ker dorang suh bwt BUKU BANK..!!! oit, skrg ni seme pkai KAD ATM ler, mane ade bku akaun ag kan...huhu. mase aritu caye tpon UNITEN and ckpla mane ade bku akaun ag then org UNITEN tu ckp ade and kene bukak buku akaun tp msti ade rm200 la.. xkisahla bape pon kene mmg caye bayar, then td pagi dlm kul12 gakla, caye and BONDA pon p CIMB BANK and tnyer kat kaunter KHIDMAT PELANGGAN tu...

MISZ NORISH : BANG SY NAK TNYER, SY DA ADE AKAUN KAT CNI TP SY NAK BWT BUKU AKAUN CAMNER..???

ABANG K.P : EH, KITE DA XBWT BUKU AKAUN AG DIK...

MISZ NORISH : TP BANG PIHAK UNITEN NAK KAN BUKU AKAUN NI..

ABANG K.P : XDE2, ADIK ADE SLIP YG ORI SAHKAN ADIK ADE AKAUN KAT CNI KAN? ADIK JUZ LMPIRKAN YG TU JEW...

MISZ NORISH :OOOOO...OK2 BANG, TIME KASIH...

caye and BONDA pon bla la dari situ, pning jgk kple ni and caye tnyer gak abg caye and jugak kwn caye, bank mane ade gune buku akaun kan... dorang seme kate skrg KAD ATM, mane ade buku2 ni seme...huhu.

caye agak xpuas ati and baru jew lpas call UNITEN and tnyer psal hal ni, sy pon call arr...yg bngang nyer ape taw, yg sy call tu bgian pndftar then dorang pas sane pas sini and mmg lame caye tggu nak ckp hal ni then adela dlm 10minit barula sy dpt ckp ngn bagian finance... caye pon trangkan la ape mslah caye seme and akak tu ckp slip yg sahkan caye ade akaun kat cimb tu bole coz ade no akaun caye kat situ...huhu.

lege ckit ati caye ni, xdela asik nak pkir pasal buku akaun ni seme kan... pning wo kple, juz tnggal ag 4HARI jew ag ni and segala persiapan kene semak blk coz nk check tol2 kan..huhu. nnt caye xnk tbe jew kat sane nnt ade brang or document yg xbawak pe seme, ssah nnt... ni pon stiap mlm mmg caye kne check coz caye ni pelupe kan, ssah ckit...hehehehe.

ni ag satu bnde yg bwt caye bngang ni, SCROLL AWARD caye da ilang...!!!!!uwaaaaaaa, da la bnde tu MISZ NURUL yg watkan then ttbe lak ilang...!!!! bngang tol la, nk bwt blk smule mmg leh tp skrang bz ngan persiapan and mmg xsmpatla...huhu. xpela, nnt2 jewla sy bwt coz bnyk ag bnde caye kene wat ni...

okla, campai cni jew entry BENGANG caye kli ni yekkk...huhu. ade something kene bwt skrg ni, pning3!!!huhu. BYE2 SEMUA AND CAYUNK KAMU SEMUA...!!!!




1 comments:

Muhammad Nazrul Azwan bin Abdul Rashid said...

biasa la tu..
nk smbung study ni, byk kerenah birokrasi..haha..