PERSEDIAAN KE UNITEN...

hai semua, arini penat ckitla sbb mcm2 kne bwt sblum p ke UNITEN nnt..huhu. td dalam kul11 lbh, sy bersama BONDA KESAYANGANKU pergi ke CIMB BANK utk membuka AKAUN BARU coz pihak UNITEN ari2 sy call and ckp msti ade akaun CIMB.. sudah bwt tadi and KAD CIMB pon da dpt, satu ni da siap tp bnyk lg bnde kne uruskan ni.. aritu da bwt ic baru tp insyaallah dlm 21JUN nnt kene amiK kat JPN la and nasib baikla mase tu sy lom p UNITEN lg kan...

so, esok abg sy yg third yg bernama MOHD RADZI akan balik muar sbb die kate die nak uruskan pasal pinjaman smbung blaja sy ni... sprt yg korang tau, UNITEN ni kos dier agak mahal and sbb tu la abg sy yg third ni akan uruskan bbrapa pinjaman yg sy leh bwtla sbb dier ramai kenalan and sbb tu snang klau dier yg tlg uruskan... pinjaman yg sy nk apply ni ialah YAYASAN TENAGA NASIONAL, YAYASAN PELAJARAN JOHOR, AND MAJLIS AGAMA ISLAM JOHOR... tp of coz mase msuk UNITEN nnt sy lak akan uruskan pinjaman PTPTN pulak...hahaha.

hmmm..preparation yg lain mcm baju ape seme BONDA KESAYANGANKU da uruskan ckit2... smpat lak tu BONDAKU ini buatkan sy BAJU BLAUS and jugak SEPASANG BAJU KURUNG utk satu2nyer ank perempuan dier ni..kihkihkih. after this mayb akan ke shopping complex utk blanje cam BEG, KASUT and BARANG2 KEPERLUAN yg lain la... sy skrg mmg agak busy tp biler ade mase cam skrg ni, sy post kan entry barula..hehehe.

sampai cni jela entry kali ni, RINGKAS TP PADAT..!!!hehehehehe. klau ade ape2 cerita lagi insyaallah akan sy post kan k.... PAPAI SEMUA...!!!!

4 comments:

+MisZ NuRuL+ said...

ahahhhaha nurul ta prepare pape ag ouhh! =PPPP

norish91 said...

laaaaaaa...kan da dkat trikh dier nurul..
ape daaaa...kihkih

Fauzan said...

tahniah kat awak. dapat g uniten ea?
Semoga sukses selalu

norish91 said...

thankz fauzan..
awk study rjin2 utk spm taw, chayookkkk2!!kihkihkih