~~CINTA....APA ITU CINTA...???~~

"I LOVE U SAYANG" , "SY CINTAKAN AWK SMPAI AKHIR HAYAT SY..." , "AWKLAH SEGALA-GALANYA BG SY.." , "SY SNGGUP KORBANKAN APA SAJE DEMI AWK..." , "TIADA SIAPA YG DPT MEMISAHKAN CINTA KITA..." , "AWK MILIK SY UTK SELAMA-LAMANYA..." , "KASIH DAN SAYANG SY HNYALAH UTK AWK..."



salam kpd semua, msti korg tertnyer2 kan, buang tebiat ker ape caye ni kan tulis ayat2 kat atas tuh....wahahahaha.. bkn ape, today's entry caye nk bercerita tentang CINTA....ape itu CINTA???...so, arini caye nk beri pndpat caye sndri tntang CINTA...jgn slah phm pulak, caye lom jtuh cinta ngn sape2 ag wat mase skrg...wahahahaha.

CINTA...cinta merupakan sesuatu perasaan yg akn terbit di dalam hati kita ape biler kte menyukai ssorg lelaki or prmpuan, prsaan cinta tu amat indah jika kita mencintai ssorg itu bkn dr PARAS RUPA atau pon HARTA dia...atau,cinta jgk tdk akan menjd indah hnya dgn mengungkap kan kata2 cinta atau madah2 cinta menerusi bbir yg manis sdangkan hati tidak iklas mengungkap kn nyer...


sbnarnyer, caye sdang di lamun cinta...


caye skrg sgt2 mencintai insan tersebut...


caye jgk sgt merindui DIA, teramat rindu hngga tdk terucap...


dah lame caye tdk luangkan mase bersama si DIA...


setiap hari, si DIA akan call caye n kdang kala caye yg akan call si DIA..


caye tdk mahu kehilangan DIA, amat mmrlukan DIA pd mase skrg ini...


siapakah gerangan si DIA itu...???


DIA adalah.....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
MOHD SAID BIN HJ ABD AZIZ & ZAITON BINTI ADAM..
.
.
.
a.k.a.
.
.
.
AYAHANDA & IBUNDA TERCINTA!!!


hahahaha, saspen x???dngan ayat2 cmtu kan, korg pk caye tgh bercinta ngn jejaka idaman la???wakakakaka. xde mknenyer, caye skrg mmg in love with my mom and also my daddy okie!!hehehehe. caye msih milik ayahanda dan ibunda caye yg tercinta...caye terlampau mencintai mereka sgt2 n merindui mereka sgt2, mereka adelah inspirasi dlm idup caye...xde mereka, siapelah caye kan...


so boys n girls out there, x smstinyer cinta tu specifik dkt kapel2 kt luar sane but cinta same jgk mcm music..it's universal...yg pling pnting, jgn kte lupe utk mencintai Allah YG MAHA BERKUASA...


setakat ini sprt yg caye mention kat atas tuh, caye msih milik mak ayah caye..


dan hati caye skrg, masih blom dimiliki oleh mane2 jejaka pon..(*ayt xleh bla!!!hahaha*)


agak2 nyer, sape la jejaka yg berani memiliki hati gadis yg bernama NUR ASHIKIN ni yek???hehehehehe.


kte tggu n lihat jela, pengembaraan ku masih lagi jauh dan CINTA pd driku tdk bape pnting bwt mase skrg...hahahahaha.


okla, ckupla ayat2 mngrut caye nih...bkn hape, saje jew nk tulis entry ngarut2 ni seme...hihihi.
so, klau ade ape2 pndangan tntang CINTA...ape ag, leave ur comment k!!!


BYE2!


WASSALAM!



glitter-graphics.com












2 comments:

Frodo Baggins said...

cinta aku pada ibu bapaku melebihi cinta aku pada org lain ...


>>___<<


((phewwww ~ karaxzzz giless)) keh3x

~*MISZ NORISH*~ said...

yeeaaahhhh!!!
btol2..!!!
hahahahaha.