~PUASA PADA HARI KEENAM RAMADHAN~

SALAM..!!!
 
mood of the day : happy, happy n happy...=)
 
why i'm happy : alhamdulillah, ari da 6hari kita seme berpuasa dlm bulan yg mulia ini...arini jgk first day caye berpuase dan berbuka dkat UNITEN...dlm kul 6 lbey td, caye with POJIE and HABSAH p ke upten utk membeli juadah utk berbuka...tgk langit da glap n pkir nk bwk pyung tp bak kate POJIE, "xujan la, jap ag crah blk langit tuh..."ok fine, mse p upten mmg xujan tp biler otw nk blk ILMU caye bsah kyup..!!sengal nyer pojie, dier pkir dier tukang rmal cuace agknyer...ahahaha. then, kami bertiga pon berbuka d rumahhhhh... lpas da berbuka then lpas solat magrib, kami berempat iaitu caye, POJIE, HABSAH and KAK EZALIN pon pergi ke msjid UNITEN utk menunaikan solat isyak dan jgk terawikh...di sane kami berjmpe ECOT, WANI, IRA and kakak ecot..!!weeeeeeeeee...then, skrg ni pon bru blk dr msjid lpas menumpang kete akak ecot...kihkihkih...tp yg sram nyer, ecot yg drive...mcm2 doa caye bace, tkut xpnjang umo lak kang..kahkahkah..
 
another reason why im happy : tadi ptg sblum berbuke, call mak...mak kate abah dah ok cume mntah2 still xbaik ag...tp yg trkjut nyer mak ckp abah p bwk kete p cuci kat kdai...apekaaaahhhhh, abah mmg cmtu...da baik skit ckit mmg xreti duk diam, tkut jgk klau2 trjtuh ke kan...abah2...hehehe..alhamdulillah, bersyukur sgt abah da smkin pulih...
 
konklusinyer : terasa tnang dri ni pabila menghadap ALLAH, mngkin sblum ini caye leka dgn duniawi saje...xper, mase utk berubah...!!!
 
~wanna say thanks to ECOT, POJIE, WANI, IRA, HABSAH and xlupe jgk kpd kakak ECOT coz sudi berterawikh dgn caye...!!~
 
~SAYANG KALIAN SEMUA~
 
~TAMAT~  

2 comments:

ecot said...

hahaa...hampagas ko kin...kutuk aku nmpk..hak3..aku ni budak yang ikot undang2 jalan raya la deyh....adoii....haha..nyway,nasib baik ade akk aku taw td..kalo tak,mau korg rasa berada macam dalam kapal terbang..wkakkakakakaa...

~*MISZ NORISH*~ said...

yeaaaa kwn2, ini lah shbat ku ECOT..!!
thanks la akk ko ade td ecot, pnjg ag umo aku...wakakakaka..