FIRE DRILL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hai fella's!!!selamat sejahtera seme n caye ucapkan anda seme sihat2 belaka yekkkk... cewaaahhhh!!! formal sgtla pulak!!!hahahahahaha. sory yek seme, caye agk hyperactive ckit...hehehehe. ok2, msti seme nk tau ape bnde yg fire drill ni seme kan kan??? musykil gak ltak tjuk entry cmni,iskhhhhh3....kahkahkah. xdela, actually caye nk bercerita ckit tntang FIRE DRILL ni and dlm BM d pnggil LATIHAN KEBAKARAN.... 


first of all kan, sbnarnyer fire drill ni xbwt kat kelompok atau tmpt tnggal yg caye tnggal skrg ni... tmpt tnggal caye ni d pnggil KELOMPOK ILMU and khas utk dak2 perempuan saje... yg tmpt tnggal lelaki lak d pnggil KELOMPOK AMANAH..... haaaaaaa, kat kelompok dak lelaki la kteorg bwt fire drill tu...hehehehehe. bkn ske2 kteorg bwt ni, ni seme under UNITEN and dak2 yg terplih or AJK kt kelompok masing2 jew dpt masuk ni.... aktiviti mmg best giler la tp mmg pnat, korang pkir ar dari kul9pagi smpaila kul5 ptg woooo... pnat ar tp mmg berbaloi, brbaloi bkn cuci mate k kat citu...kihkihkih. ok2, ni adela ckit gmbar yg caye cempat amik mase fire drill d jalankan.... CHECK IT OUT!!!!











okla seme, campai cni jewla entry kali ni yekkkkk.... ade bnyk keje caye nak wat ni and NEXT WEEK da ade QUIZ MATH!!!!arrrrggggghhhhhh, takut giler nihhhhh...huhuhu. nk kne revise blk ape yg lecturer aja selama ni coz caye ni cpt lupe...hahahahahahaha. okla, BYE2 AND ADIOSSSSSSSSS.....!!!!!!!!

2 comments:

naqiubex said...

thx for sharing this!

~*MISZ NORISH*~ said...

same2, sharing is caring!!!!hehehehehe.