CERITA PANAS DAN SENSASI..!!!!!MUAHAHAHAHA.

hye allz!!!! sori la coz lmbt post entry yg baru, sblum ni xleh bukak blog sbb SYSTEM JAM..!!!! bngang gak xdpt tulis blog, dhla mcm2 citer nk bgtau kat korng ni...hahahaha. first of all kan, caye nk citer psal MAMAT FOREIGNER yg caye bgtau korng yg last entry ari2... ingatx???? xpela klau xingat, nnt korg p ler bace blk yek... caye ni bkn nyer ske sgt pon mamat tu tp kan kwn sy yg sorang ni mmg minat jgkla kat mamat foreigner ni... korang nk tau, da sebulan kteorg USHA mamat tu kan then bru tau die da ade GIRLFRIEND!!!!!!!hahahahahaha. caye xdela trkjut cngatla tp mse mamat tu bgtau kt kwn caye ni yg die da ade GF mmg caye hepiiiii!!!!!kahkahkah.. ape dier?? mase biler mamat tu bgtau??? owh, lupe lak caye nk bgtau yekkk...hehehe. xde taw, mase kjdian ni kteorg on da way nk p mkn kat UP10(name tmpt mkn kt uniten) and kat ctu gak ade pndftran klab ni seme... then kan, kwn caye yg bernama ATIQAH ARIFFUDIN ni pon try msj mamat ni n tnyerla nak ekut kteorg ke x kan... perggghhh, mamat ni pon ckpla die xleh g coz kcian kt awek die ssorg kt umah and unfair la kan(translate bi ke bm)...kahkahkah. caye mase tu biler mamat tu bg msj kt kwn caye ni caye mmg gelak tahap gaban la!! suke giler!!!hahahahaha. sori yek CIK TIQA, aku mengata ko...kihkihkih. pastu kan, biler kwn caye ni da tau mamat tu da ade makwe seme trus xde citer2 psal mamat tu ag n jrang giler tgur mamat tu...hahahaha. klau x kan, bkn main yek ko tiqa melayan mamat tu...kahkahkah. ape2 pon yek cik tiqa, harap ko dpt bersabar and jgn lak ko trjun bngunan nnt...kihkihkih. 



itu satu citer, ni ade citer yg lagi best tp MENYERAMKAN.... ari ahad lepas kat apartment yg kteorg dduk ni ade bwt meeting taw and meeting tu abis hmpir kul12 malam gak... mmg lame gilerla coz ade perbincangan pasal festival yg akn d anjurkan kt UNITEN ni... then kan, lpas abis meeting tu seme caye n kwn2 lain seme blk bilik msing2 taw... kteorg cam biase ar, blk bkn trus tdo dlu tp kteorg brbual then dlm kul12.30 mlm adela sorang kakak ni call TIQA  iaitu kwn sebilik caye... plik gak nape dier call mlm2 cmni kan, then akak tu pon ckp nk mntak tlg kt kteorg tlg p tgk ade bdk kene RASUK!!!! peh, sape nk p kan and time tu lak kteorg seme ade mslah pmpuan kan, phm2 sndri ar biler ade mslah pmpuan tu mmg xleh p tgk org kene rasuk ni coz nnt 'BENDA' tu snang msuk kt dlm bdn kite biler dlm keadaan camtu... kteorg pon xp ar kan, then kteorg trus tdo tp boler d katekan satu rumah kteorg xttup lampu coz takutkan...huhuhu. bkn nk kate apela, tmpt kteorg dduk ni mmg keras ckit la coz sblum ni da 3bulan xde org dduk... caye n kwn2 yg lain mmg da ade experience dngr SOMETHING yg xptut kte dngarkan... tp kteorg juz bwt bdo jela, asalkan 'BENDA' tu xggu kite dhla...huhu. korang nk tau ker ape sbnrnyer trjd??? caye da tau ape sbnrnyer terjadi tp xnkla citer coz bnde ni melibatkan org lain and xnk aib kan dier kan... ape2 pon kteorg juz doakan kwn kteorg tu smbuh spnuhnyer yekkkkkkk.... AMINNNNNNNN.....


okla korang, smpai cni jela coz pasni sy ade klas dr kul6 smpaila kul8 kang...huhu. lame giler then ade meeting lak pastu, TENSIONNNNN!!!!! xpela, ape2 pon caye kt cni enjoy and have fun abis!!!!!hahahahaha. ADIOS SEMUA AND WASSALAMMMMMMM.........

2 comments:

Nazrul Azwan said...

bru msuk sem dah mcm2 jd..mesti best kan.. :)

~*MISZ NORISH*~ said...

mmg best giler nazrul, tp pnat mmg tahap gilernyer penat...huhu