ALAHAI BONDAKU YANG TERSAYANG......

salam alllzzzzz.... arini hati bercmpur cam mcm2 perasaan taw, SEDIH+HAPPY.... errmmmm, korg msti tertnyer2 kan nape tjuk entry caye cmni ekkk???? sbb kan citer yg caye nk bgtau ni laaa sy nyer ati bercmpur mcm2 perasaan......okla, bia caye story eh ape bnde kisah d sblik tjuk entry caye kli niii...

smlm taw, caye ade klas bi and blk dlm kul7 mlm and cam biase ar rutin dak2 junior cam kteorg ni mmg muke tggu bas kat busstop...kihkihkih. ble bas da smpai tu, of coz ar naik kan xkn nak tgk jew bas tu blaaa...hahahaha. xdela, loyer bruk lak caye ni ekkk...... pastu kan, mase on da way nk blk kat apartment kteorg BONDAKU YG TERSAYANG cam biase ar mmg tiap2 ari call caye... bkn caye xnk cll BONDA caye tp nk save krdit kan, kdang2 caye juz miss call BONDA caye then die pon call caye...hehehe. BONDA caye pon tnyerla kat mane??da mkan ker lom??soalan2 cam biasela kan then, ttbe jew caye dngar suare BONDA caye da berubah taw... die cam SEBAK and nak bye2 dhla then caye pon ckp nape suare mak lain kan... die pon ckpla, die sdih and rindu kat caye... selame ni die selalu ngn caye and p ane2 pon ngn caye then ni die sorang2 pe seme... caye pon ckpla, jgnla cmni pe seme kan.. nnt kan ari ahad da nk jmpe, caye ckp ngn mk caye cmtula... BONDA caye pon ckp okla then bye2... caye pon sdih giler, spnjang prjlanan blk ke apartment caye mngis and smpai kat blik pon caye nangis gakkk... caye pon msj la abg caye yg FIRST yg stay ngn parents caye kat muar tu, tnyer die katner n nape tnggalkan mak sorg2... die ckp die ade kt umah n tnyerla nape lak mak ngis, caye pon ckp mak rndu kat caye...huhuhu. caye pon suh try abg caye tnyer mak caye same ade dorg nk dtg cni(uniten) ari ahad ni or caye blk muar... lpas bape minit abg caye tu pon msj and ckp nnt ari jumaat tgh ari cmtula dorg amik caye... tula nape caye HAPPY ckittt...hehehe. abg caye tu pon msj caye, die ckp mak caye ni cam xleh trime knytaan yg anak2 die da bsar and tnggalkan dier.... nthla, mk caye bkn cmtu tp biasela.. selame ni die ngn caye then ttbe2 caye stdy jau dr die, of coz ar die sunyi...

xpela mak, ape2 pon ekin ttap ingat n sayannnngggggg mak!!!! yea2, nnt bole balik muar!!!!hahahahahaha. so, kpd sape2 yg bace entry caye ni and nangis jgn slahkan caye k...hehehe. coz, caye tulis entry ni pon dlm keadaan nagis d tmbah lak dngan kwn2 caye iaitu TIQA GILER, SYADAH PERASAN NGN POJIE MNGKUK ni bukak lagu2 sdih!!! lgla caye ngis, siap la korg pasni!!!huahuahuahua.

okla allzzz, smpai cni jew entry kali ni..pasni caye ade klas and nak bersiap2 dluuuuuu...BYE2 AND ADIOSSSSSSSSSSSSSSS....!!!!




2 comments:

CB aka Cik Sri said...

erm..
mmg le..dh kita berpisah ngn mak kita..sedih sket.
cik sri cam tue gak dulu
masa mula2 start study.
huhu

~*MISZ NORISH*~ said...

tau xpe kak, mase mule2 masuk dlu mmg homesick lame glerrrr.. then da ok, mak lak rndu kat caye...huhu.