PUASA PADA KALI INI BEGITU MENYEDIHKAN......

salam caye ucapakan kpd semua and SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN AL-MUBARAK, hope korang seme dpt la puase ngn pnuh(kpd llki) dan dgn ikhlas k.... ape??? nape caye cam cdih jewww???of cozla sdih u guys, first puase xdpt blk kmpung caye coz mggu lpas kan da smnggu caye blik...  sdih sangat, xterkata la cdih caye ni... yela kan, sblum ni caye bile puase jew mmg ske giler coz dpt berkumpul satu family tiap2 ptg and mkn same2... tp skrg ni, berjauhan dr family especially berjauhan dari BONDA TERSAYANG mmg perit giler laaaa... yela, xdpt rase mskkan BONDA TERSAYANG tiap2 ptg... kt cni buke puase nasi bngkus jela, xdela dpt mkn mknan cam mak caye msak ag... YA ALLAH aiii, mmg satu dugaan ar bg caye... first time kan buke tnpa family di sisi kite, mmg terase sangat sunyi nyer.... mcm mane la satu ari nnt dorg seme TUHAN amik nyawa dorang..???nthla, cdih giler skrg ni.... td BONDA TERSAYANG ade anta msj and ucapkan slmat berpuase la, perggghhhhh.... xthan gilerla, mmg nangis giler2...huhu.


okla seme, xde mood cangat nk tulis entry bwt mase skrg ni coz tgh cdihlaaaa... next week ade test and hope dpt kptsan yg dpt bnggakan family cayeeee.... BYE2 and lg skli SELAMAT MENYAMBUT BULAN RAMADHAN...!!!!!

2 comments:

+MisZ NuRuL+ said...

tabahkan aty oke!!! hihih XD

~*MISZ NORISH*~ said...

yup,trimas sahabtku..!!!