~MENIKMATI SAAT-SAAT AKHIRKU~

salam seme, don't misunderstand tajuk entry caye k...bkn caye nk mnggal dunie ker hape kan...huhu...rite now, sdang menikmati saat2 akhir caye berada di umah kat muar ni...after diz, my life as a student will continue again...ya Allah, betapa caye akan merindui seme org kt muar ni especially my family, the food of coz...huhu...i don't know what to say, i'm gonna miss my mom and dad...i can't sleep, juz nak menikmati dduk kat umah ni jap...my last day on9-ing kat umah ni smbil watching drama at astro, without pkir ape2 psal stdy...after diz, akan bz memanjang...no time to rest until my final exam, then baru lah leh merdeka ckit jek okie...brat ati pon ade jgk coz abah akan di bedah ari snin ni, xdpt nk jnguk abah time tu...terkilan sgt, only mak n abg yg 1st jek dpt tman abah...as usual, smntre abah kat hospital tuh...ptg2 mak ssorg la kt umh, sdey wooo...terknang kan mk duk ssorg, hope mak jgn sdey2 mase ank pmpuan dier yg sorg ni xde ngn dier wat smntre wktu...uhuhuuu...i don't know what to say, sdey giler laaa...nk ngis sgt2, xtau dgn sape caye nk share ksdihan nihh......i just want they know that how much i love my family, my family is the no 1 in my life...they are so important in my life, i really2 need them so much...


haissshhhh, nape la mase berlalu dgn cpt sgt...2 weeks holiday is not enough to me, but at least...xperla, dpt lepaskan rndu kat family pon da ckupla...i'm just hoping that, my mom xkan sdey2 n my dad akan smbuh lpas kne bdah nnt...ckupla klau both of them sihat, itu da bwt caye hepi sgt2 n snang hati....


okla, my last entry yg caye taip kat umah terchenta ni...pasni insyaAllah, akan update my blog kat umah UNITEN lakkk...hehehe...i hope that, each day my life much better than before...(^_^)
papai,tata,salaaaammm....

2 comments:

mr.syazwan said...

ye ye ye jangan lupa hudate ye hehe

~Ashikin@Shikin@Ikin~ said...

baik mr syazwan, akan sntiase meng-update...ehehehehe..