UNTUK KAMU! HEY! UNTUK KAMU! HEY!

Assalamualaikum wbt..

Alhamdulillah, diberi nafas utk menulis blog dan juga diberi nafas utk menyambut hari raya pada tahun ni.. mesti korg seronok nak raya kan??heeee..siape xsrnok kan, dapat berkumpul bersama dgn keluarga dan sanak saudara mmg meriah rumah! tp kite seronok2 jgn lupe pulak kpd yang kurang bernasib baik yeaa.. bershopping tu berpada2, mkn tu jgn xhengat dunia lak!hehehehe..

Entry kali ni xpanjang.. it is short, simple n sweet entry..hahaha.. actually entry kali ni utk kwn2 saya diseluruh dunia..ewah!hahahaa.. Ucapan khas hari raya dari saya yg comel ini..ewahhhhhhh!bahahahha! Ok, eheemmmmm2..betulkan anak tekak ckit.. :p 


Bismillahirrahmanirrahim..

Saya yang diberi nama Nur Ashikin Binti Mohd Said, berusia 21 tahun ingin menyusun sepuluh jari kaki dan sepuluh jari tangan memohon kemaafan kepada rakan2 blogger, rakan2 facebook, rakan2 twitter, rakan2 instagram, rakan2 whatsapp, rakan2 dalam contacts handphone, rakan2 semasa tadika, rakan2 semasa SK Convent, rakan2 SMK Convent SPM batch 2008, rakan2 di Universiti Tenaga Nasional dan senang cerita rakan2 saya diseluruh dunia memohon ampun dan maaf sekiranya saya pernah terkasar bahasa tersalah bicara malah tersakitkan hati kalian semua.. Saya akui, tidak semua orang suka kita atau tidak semua orang suka dengan cara kita.. Dengan itu saya memohon maaf kepada kalian yang pernah saya buat hal secara sengaja atau tidak sengaja.. 

Dalam kerendahan hati ada ketinggian budi,
Dalam kemiskinan harta ada kekayaan jiwa,
Dalam kelembutan lidah ada juga keterlanjuran kata, 

Dalam gurau & senda tentu ada khilaf & dosa.
MOHON AMPUN & MAAF DI ATAS SEGALANYA…
Selamat Hari Raya Aidilfitri..
Moga silaturahim diberkati Allah.. :)- Ikhlas dari saya dan juga keluarga-

- THE END -

0 comments: