~~NASIHAT KEPADA RAKAN2 BLOGGER KU..~~





salam semueeeeee, caye saje jew nk tulis entry ni coz kat paper and news seme kecoh psal satu blog yg sangat10 biadab nihhhh... caye as rakyat johor mmg rase panas ati tol la biler dngr isu cmni, sangat kurang ajar pd caye.... caye mlas nk metion name blog dier or name dier ker ape coz caye mmg xske nk aibkan org kat blog caye yg suci ag bersih ni...huhuhu. 

caye bkn ape, juz nk nshatkan jew kat rakan2 blogger caye yg tercinte ni supye jagela adab2 ketike berblogging ni yeeekkkk...hehehe. bkn ape, blog kite ni actually sentiase dipantau ngan seluruh org kat dunie ni... even blog caye yg cam budak2 ni pon ntah2 kerabat diraja pon bace kot...hehehehe. prsan sngguh diri caye ini...wahahaha. bkn ape, biler dngr citer yg ade blogger maki hamun almarhum sultan johor tu mmg berdesup!! menyirap drah tol, jgn main2la...sape anda nk maki hamun ni semua, ape yg anda dpt dgn ni semua??anda mngkin famous but famous dr segi yg menjijikkan... pesanan dr caye iaitu ORANG JOHOR SEJATI, jgn main2 ngn org johor especially berdarah BUGIS...ssah idup anda biler cari pasal ngn mereka... even caye dngr brite yg dier da mntk maaf pon, rmai yg xleh maafkan dier n skrg terserah kpd pihak polis nk bwt ape... caye sgt2 marah dan kesal ngn tindakan blogger yg cmni... nmpk sgt x berpelajaran lngsung, stupido!!

kpd tuan empunya blog yg biadab tu, caye da tgk blog dier ni n mmg agk rude arr... caye xnk bg link ker ape kat blog dier ni coz mmbzir tenage jew, baik tgk blog caye ni ag bgus...bahahaha. caye xtaula ape jd kat dier but ape yg caye tau, da 200 lbey saman da dier kene, org rmai seme report... jgn ingt rkyat malaysia ni bole berdiam diri biler dah jadi cmni, semangat SATU MALAYSIA ade la beb!!!huhu. so, pngjran utk caye n jgk rakan2 blogger caye yg lain... even kte berblogger ni kte kne jage sensitivity msyrkt sekeliling kite ni...jgn ikut kpler sendri jew, ni lah jd nyer klau pk diri tu btol n bgus sgt... Allah bg kte otak utk berfikir, gne kan la sebaik2nyer...

okla, korg seme yg bace blog caye ni pk2 la ka yekkkk... perlu ker org sebegini ade dlm kalangan kite???hrap xdela, sorg ni jew pon da ckup utk huru hare kan keadaan...huhu. okla, selamat malam semueee....bye2 and wassalaaammmmmm...

p/s: to my eldest brother, MOHD SUFFIAN!!!happy birthday bro, hope pnjang umo n d murahkan rezki k...nth bilerla nk dpt akk ipar ni, da 28taun bhaaiii...hahaha.


3 comments:

Frodo Baggins said...

huhuhuhuhu ~ beliau pastinya sedang berduka skank ni. bye aduka taruna. agagaggagaga. hpy nday 2 ur bro


takziah n alfatihah tul almarhum sultan Islandar ...

heryanto said...

salam ziarah

~*MISZ NORISH*~ said...

heryanto: thankz sudi datang blog sy...hehehe

frodo: 2la, mmg x berpljran agknyer...huhu. thanks wish my bro!!!hahaha. aminnnn....